Glas Javnosti

DA PRAVDA ZAKUCA NA VRATA SVIH I DA ODGOVARAJU: Verujemo u novo TUŽILAŠTVO, a ne u LAŽNO

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević saopštili su da izborom novog tužilaštva očekuju da pravda zakuca na vrata svih onih koji su im montirali lažni državni udar.

Ponovili su da je previše patnje naneto ljudima iz DF-a i državljanima Srbije koji su bili uključeni u ovaj proces.

"Ta lažna suđenja su veoma opasna i Crna Gora kao nedemokratska država ovo sve je emitovala iz jednog centra. Akciju su sprovodili Milivoje Katnić, Zoran Pažin i Saša Čađenović, a glavna naredba je došla od Mila Đukanovića, i to ne sme da se zaboravi" - kazao je Mandić, navodeći da bi opozicija "glatko dobila parlamentarne izbore 2016. godine" da nije bilo izrežiranog državnog udara kojim je uplašen veliki broj glasača, zbog čega nisu izašli na izbore.On je dodao i da su Zdravko Krivokapić i njegovi saradnici insistirali da presuda bude osuđujuća.

"I oni su želeli na taj način da nas eliminišu i isključe iz politike, tako da sa izborom novog tužilaštva, tužilačkog saveta, glavnog specijalnog tužioca, mi očekujemo da pravda zakuca na vrata svih onih koji su montirali ovaj lažni državni udar" - kazao je Mandić.Milan Knežević očekuje da glavni specijalni tužilac Vladimir Novović po službenoj dužnosti podigne optužnice protiv Katnića, Pažina i Čađenovića zbog zloupotrebe službenog položaja.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR