Glas Javnosti

MUP BIH SE OGLASIO POVODOM NAVODA O MILANU RADOIČIĆU : BiH će ispitati navode da je nabavljao oružje u Tuzli

Okruženje
Autor: Glas javnosti

Direktor Federalne uprave policije u Bosni i Hercegovini Vahidin Munjić izjavio je da će proveriti da li je Milan Radoičić kupovao oružje na prostoru FBiH

„Federalna uprava policije preduzeće aktivnosti koje se odnose na proveru navoda o tome da je lice Milan Radoičić od januara 2023. godine do 24. septembra nabavljao oružje, municiju i eksplozivna sredstva velike razorne moći iz Tuzle. Već ujutro zatražićemo od organa Republike Srbije da nam dostave raspoložive informacije, a nakon čega ćemo poduzeti mere i radnje iz naše nadležnosti“, rekao je Munjić.

U nedelju, 24. septembra, u selu Banjska ubijen je kosovski policajac, posle čega je usledila akcija specijalnih jedinica Kosovske policije usmerena na naoružanu grupu koja je utočište pokušala da pronađe u manastiru Banjska. U akciji su ubijena trojica Srba, poreklom sa severa Kosova.

Doskorašnji potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić preuzeo je na sebe odgovornost za dešavanja u selu Banjska, a u utorak je uhapšen i saslušan u Beogradu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR