Glas Javnosti

UBIO VLASNIKA PEČENJARE PA SE SAKRIO U PARKU: Misterija ubistva u Novom Sadu, policija veruje da je ova osoba KLJUČ SVEGA!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nadležni još uvek utvrđuju motiv zločina koji je potresao Novosađane, a za sada je utvrđeno da je žrtva Milan Tucakov (54) pustio u stan osumnjičenog državljanina Bosne i Hercegovine.

Kako je poznato, Milan Tucakov (54), vlasnika pečenjare iz Novog Sada, nasmrt je izboden u svom iznajmljenom stanu, telo je pronađeno u četvrtak popodne, a sumnja se da je Milan ubijen dan ranije.

Za sada je, kako je nezvanično utvrđeno da on nije bio žrtva pljačke, a utvrđuje se kako su se osumnjičeni mladić Sultan G. (27), državljanin Bosne i Hercegovine, i žrtva upoznali, i zašto je ubijen.

Pobegao u Beograd

- Milanov stan je bio zaključan spolja, što znači da je ubica posle zločina zaključao i otišao. Policija je uz pomoć vatrogasaca obila bravu i tako ušla na mesto zločina. Osumnjičeni je pronađen u Beogradu, gde je posle zločina pobegao. Zatečen je u parku u centru grada - navodu upućen izvor.

Dodaje da u stanu nije bilo premetačine, ni tragova obijanja, što ukazuje na to da je žrtva pustila ubicu u svoj stan.

- Verovatno su se odnekud poznavali, ali zbog čega je osumnjičeni kobnog dana bio kod Milana nije još uvek sa sigurnošću utvrđeno - ističe se.

Kako piše Kurir, na mestu zločina su pronađene i flaše pića, pa nije isključeno ni da su pre zločina akteri nemilog događaja konzumirali alkohol.Ubijeni Milan Tucakov

FOTO: SCREENSHOT / DRUSTVENE MREZE Ubijeni Milan Tucakov

Osumnjičenom određen pritvor

- Osumnjičenom S.G. zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo M.T. iz Novog Sada sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana iz razloga sto postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da bi ostankom na slobodi osumnjičeni mogao ometati postupak uticajem na svedoke, zatim zbog postojanja okolnosti koje upućuju na osnovanu bojaznost da bi osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo za koje je osnovano sumnjiv kao i zbog načina izvršenja i težine posledica krivičnog dela koje je dovelo do uznemiravanja javnosti - izjavila je za "Blic" portparolka Višeg suda u Novom Sadu Jelena Ostojin.

Težak život Tucakova

Tucakov je, prema rečima njegovih prijatelja, voleo život i uživao je u svakom trenutku. Ipak, život ga nije mazio.

- Pre četiri godine je imao nesreću, bio je u komi. Međutim, on je uspeo da to prebrodi, probudio se i opet krenuo napred. Imao je još jednu nesreću, kada mu je pre nekoliko godina pečenjara izgorela u požaru - pričaju prijatelji i dodaju "da ne mogu da veruju da se njemu ovo dogodilo".

Inače, osumnjičeni na teritoriji Novog Sada nije imao prijavljeno boravište, a tamo je stigao pre oko tri nedelje.- Pretpostavlja se da je Sultan već neko vreme boravio u Srbiji, da je najpre bio u prestonici, a da je početkom meseca otišao za Novi Sad. Utvrđuje se zbog čega je boravio u tom gradu - kaže izvor.

Komšije ubijenog Milana kažu da prethodnih dana nisu primetili da se sa njim nešto čudno dešava. Kobnog dana nisu čuli ništa neobično iz njegovog stana. Kako kažu, Milan je bio fin i kulturan čovek i nije im nikada pravio probleme.

- Sam je tu živeo, čuli smo da se razveo i da ima odraslu decu. Ranije je držao pečenjaru, ali je u poslednje vreme, kako smo čuli, taj posao prepustio nekom drugom, da li svom rođaku ili deci, nismo sigurni - pričaju potresene komšije.

Rođak otkrio da je ubijen

Podsetimo, da je Tucakov ubijen otkriveno je 23. novembra kada je policiju alarmiralo njegov rođak. Rođak je, prema rečima našeg izvora, bio zabrinut jer mu se Milan već drugi dan nije javljao na telefon, što je bilo neobično za njega.

- Milan je oko dve godine živeo sam. U poslednje vreme je imao problema sa zdravljem, teško je disao i sporije se kretao. Rođak je pomislio da mu se nije slošilo u stanu, a kako živi sam, nije mogao da pozove pomoć. Međutim, kada su nadležni obili vrata zatekli su ga mrtvog na podu sobe, okolo je bilo krvi, a na telu je bilo više ubodnih rana, najverovatnije nanetih nožem - kaže upućen izvor.

Glas javnosti / B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR