Glas Javnosti

JEZIV SNIMAK VRŠNJAČKOG ZLOSTAVLJANJA kruži društvenim mrežama: Škola nije obavestila roditelje, sami su VIDELI MODRICE (VIDEO)

Bosna i Hercegovina
Autor: Glas javnosti

Video iz jedne osnovne škole kod Mostara, na kojem se vidi kako jedan učenik nemilosrdno udara drugog, brzo se proširio među učenicima i društvenim mrežama.

Učenik je sa povredama oka pušten kući, a kako pišu pojedini hercegovački mediji, niko o tome nije obavestio roditelje koji su naknadno, videvši sinove modrice zvali razrednicu, nakon čega je usledio i sastanak u školi.

Slučaj, kako piše hercegovina.info, nije prijavljen ni policiji, ni Centru za socijalni rad, a mladi napadač školsku godinu završava s primerenim vladanjem.

Direktorka škole kaže da je ustanova uradila sve što je u njihovoj nadležnosti.

- Zaista ne bih putem telefona davala nikakve izjave - rekla je ona. Upitana je li prijavljeno policiji i Centru za socijalni rad, kaže da je “prijavljeno na sve adrese na koje je trebalo". Upitana da li je njen sin na spornom video snimku, odgovarila je da jeste, a na pitanje da li je on taj koji udara kolegu iz školske klupe odgovarila je da "ne želi komentarisati na ovakav način.

Roditelji napadnutog dečaka imaju i sliku na kojem se jasno vidi povreda oka njihovog sina, prenosi Blic.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP