Glas Javnosti

SEVERINA ODBILA DODIKA: Neću s osobom koja VREĐA ŽENE i poriče GENOCID U SREBRENICI!

Bosna i Hercegovina
Autor: Glas javnosti

Jedna od najvećih balkanskih zvezdi, Splićanka Severina Vučković, odbila je saradnju sa jednom televizijom iz Banjaluke kada je saznala da je ona u poslovnim vezama sa porodicom Dodik.

- Činjenica je da sam dugo pregovarala, imali smo vrlo ugodne radne sastanke i doista smo dogovorili da ćemo raditi i čak smo počeli okupljanje ekipe. Međutim, onda se u medijima pojavila informacija da je reč o 'Dodikovoj televiziji', pa se odjednom samo moje ime počelo pojavljivati uz njegovo. Na kraju se uspostavilo da je zaista reč o partnerstvu s porodicom Dodik. Ne želim učestvovati u projektu koji ima veze s osobom koja vređa žene na najgori način i ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid - kazala je Severina.

- Činjenica je da sam posljednjih godina imala više ponuda za TV-show i da me taj format zanima - nastavila je ona.

- I sama sam na početku korone proizvela format SeVeTeVe i strašno se dobro zabavljala. No, trenutno sam potpuno koncentrisana na studio i dovršetak sledećeg albuma, što me neizmerno veseli - kazala je Severina, piše Večernji list.

Čiji je UNA TV?

Idejni tvorac UNA TV je Dejan Jocić, iskusni medijski menadžer s nekoliko uspešnih projekata u Srbiji, poput Prve srpske TV, ali i u Evropi.

Iako još nije počelo emitovanje, koje je planirano za kraj ove godine, regionalna UNA TV gotovo svakodnevno puni medijske stupce upravo zahvaljujući zvučnim imenima koja bi trebala postati zaštitna lica programa.

Sjedište će biti u Banjoj Luci, a imat će studije u tri države - Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji. Najavljeno je kako će pokrivati čak 20 miliona ljudi, a program će se emitovati preko kablovskih operatera.

Još pre mesec dana je procurila informacija kako je Una TV u suvlasništvu Igora Dodika, sina člana predsedništva BiH Milorada Dodika. Zbog toga je u javnosti dobila nadimak "Dodikova televizija", a među prvima se pojavilo ime Severine Vučković, koja je, kako se nagađalo, trebala imati svoj talk show, što bi značio njen povratak u voditeljsku ulogu nakon više od 30 godina, kada je s Ivanom Banfić vodila emisiju Top Cup na Z3 televiziji.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od Jasenovac u 03.02.2022 02:22:08 h
     0 
A da ti Severina priznas da ste vi hrvati uradili genocid nad Srbima u više od 30 logora u hrvatskoj u drugom svetskom ratu A etnicko čišćenje Srba iz hrvatske pre 30 godina. Ajd malo o tome da pričamo