Glas Javnosti

REPUBLIKA SRPSKA NIJE BILA U TEŽOJ POZICIJI OD ZAVRŠETKA RATA! Nužni su sabornost i odbrana!

Bosna i Hercegovina
Autor:

Član Glavnog odbora SDS-a Milovan Bjelica rekao je da je Republika Srpska danas u najtežoj poziciji od završetka rata i da je sada potrebna sabornost.

- Republika Srpska je danas u najtežoj poziciji od završetka rata, zbog čega treba da je čuvamo, jer time čuvamo slobodu spolja, a čuvanjem SDS-a čuva se sloboda iznutra - rekao je Bjelica u otvorenom pismu, prenosi RTRS.

Bjelica je ocenio da je odlukom Suda BiH da odredi pritvor generalu Milomiru Savčić, iako on nije prekršio meru obezbeđenja - nije napuštao zemlju, niti uticao na svedoke u svom predmetu, praktično otpočela sezona lova zbog verbalnog delikta.

- Time su napadnute sve one slobode za koje se SDS zalaže od svog osnivanja - upozorio je Bjelica.

Bjelica ocenjuje da je određivanje pritvora generalu Savčiću još jedna potvrda potrebe za argumentima za Republiku Srpsku.

- General Savčić, predsednik Boračke organizacije Republike Srpske, naš je Romanijac, te nas ta nepravda tišti i kao rodbinu i komšije. Pa sve i da nije Romanijac, Romanija oseća patnju sve svoje dece od Dinare do Šar planine - poručio je Bjelica, koji je i načelnik opštine Sokolac i predsednik Opštinskog odbora SDS-a.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


KOMENTARAKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP