Glas Javnosti

PRVO OKUPATOR VALENTIN INCKO, A SAD I HRVATI! Drašku Stanivukoviću zabranili da ide u Mostar jer brani srpstvo!

Bosna i Hercegovina
Autor: Glas javnosti

Organizatori tradicionalnih skokova sa Starog mosta povukli su ranije upućenu pozivnicu Drašku Stanivukoviću, gradonačelniku Banjaluke

Smatram da ono što se desilo pre skoro 30 godina ne može i ne treba uticati na to da danas uživamo u skokovima i zajedno gradimo mostove zajedništva i saradnje, poručio je Stanivuković.
"Poštovani, to što sam pružio ruku za bolju budućnost, ne znači da ću menjati stavove o prošlosti. Moj stav po ovim pitanjima je bio poznat i pre nego što sam dobio poziv da prisustvujem tradicionalnim skokovima sa Starog mosta", poručio je Stanivuković koji je podsetio da su gosti na skokovima u Banjaluci bili mnogi skakači iz Mostara, prenose Nezavisne.

"Moj stav je i tada bio poznat. Ja se borim protiv gušenja bilo kakvih sloboda, pogotovo kada je reč o slobodi iznošenja ličnog stava, kao stuba demokratskog društva", dodao je Stanivuković.

Gradonačelnik Banjaluke je rekao se u Banjaluci ljudi ne dele.

"Vi ste, da biste zadovoljili dnevno-političke potrebe, poslali ružnu poruku Banjaluci, Republici Srpskoj, ali čitavom regionu. Moja dužnost je da na ovo ne odgovorim onako ko vi želite, već da se izdignem iznad vraćanja u prošlost i nametanja koja ne donose ništa dobro", navodi Stanivuković i dodao da je imao nameru da gleda skokove i poseti sabornu crkvu u Mostaru.

"Poštovani, mostovi su napravljeni da nas spajaju, a ne da nas dele", zaključio je gradonačelnik Banjaluke.

Smatram da ono što se desilo pre skoro 30 godina ne može i ne treba da utiče na to da danas uživamo u skokovima i zajedno gradimo mostove zajedništva i saradnje, poručio je gradonačenik Banjaluke.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR