Glas Javnosti

POKUŠAO DA SILUJE PODSTANARKU KADA JE DOŠAO DA NAPLATI KIRIJU: Odjednom ju je gurnuo uza zid!

Bosna i Hercegovina
Autor: Glas javnosti

Opštinski sud u Zenici potvrdio je optužnicu Tužilaštva ZDK protiv A. H. iz Zenice koji se tereti da je počinio krivično delo bludne radnje.

Prema navodima iz optužnice događaj se dogodio 8. avgusta ove godine oko 13:30 sati u Zenici kada je A. H. došao u stan u kojem je kao podstanar živela A. H. kako bi preuzeo novac za kiriju, piše Avaz.

S ciljem zadovoljavanja svog seksualnog nagona prišao joj i počeo da joj govori da je lepa i zgodna, zatim joj se obratio rečima da je on razveden i zašto oni ne bi pokušali nešto.

Kada mu je odgovorila da nema od toga ništa, uhvatio ju rukama i odgurnuo uz zid naslonivši svoje telo uz njeno i počeo je da je dira po stražnjici i grudima pokušavajući ju da je poljubi u lice i usne, dok je ona pokušavala da se oslobodi od njega govoreći mu da je pusti na miru i da se urazumi, piše list.

To nije sprečilo A. H., i on je nastavio da je dodiruje. Kada je uspela malo da ga odgurne od sebe govoreći mu da je pusti da iziđe iz stana, da će zakasniti na posao, ponovno ju je povukao uz zid u hodniku stana, zagradio je svojim telom govoreći joj da napravi kafu da se mogu maziti da će ju on odvući na posao.

Devojka je počela da viče govoreći da to ne želi i da mora na posao i da iziđe iz stana, na što je A. H. podigao svoju majicu rekavši joj: “Vidi koliko sam se napalio“.

Čuo se muški glas
Podstanarka je ponavljala vičući da je pusti, nakon čega su kroz poluotvorena vrata začulo otvaranje drugih vrata od lifta i muški glas kako viče:“Je li sve ok“, na što je A. H. u strahu odgovorila „Sve je uredu“.

To je pomoglo A. H. i ona je uplašena snažno odgurnula pohotnika nakon čega je istrčala iz stana i tako sprečila optuženog da dovrši započeto krivično delo.

A. H. je, navodi se, krenuo za devojkom prema izlazu obraćajući joj se rečima: „Ponovno ću ti se vratiti kad završiš sa poslom oko 11“, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR