Glas Javnosti

PISMO NEKADA MALOLETNOG BORCA VRS DODIKU: Kako sada da ti verujem BAJA?

Bosna i Hercegovina
Autor: Glas javnosti

Aleksandar Sarić koji je kao maloletan branio srpski narod u BiH tokom građanskog rata uputio je otvoreno pismo Miloradu Dodiku koje u celosti prenosimo.

"Pozivaš na jedinstvo, a pretiš borcima… Razjedinjuješ godinama boračku organizaciju i pretiš ukidanjem ako budemo protestovali. Pozivaš na jedinstvo, a prvo postaviš pa sklanjaš tablu sa studentskog doma sa imenom Radovana na Palama.

Pozivaš na jedinstvo, a raspisuješ referendum o nezavisnosti koju nikada nećeš proglasiti.

Pozivaš na jedinstvo, a decenijama zbog političkih neistomišljenika razjedinjuješ i zavađaš sopstveni narod.

Pozivaš na jedinstvo, a okružio si se hohštaplerima, lopovima, dezerterima, šljamom i jeftinim lopužama. Pozivaš na jedinstvo, a ne činiš ništa da sprečiš to što godinama mladost odlazi sa ovih prostora i što je demografsko stanje katastrofa.

Pozivaš na jedinstvo, a ti tvoji tajkuni, koje si ti napravio kroz razne privatizacije, tendere, koncesije, su nam uništili privredu, ekonomiju i industrijske pogone koje smo životima branili.

Pozivaš na jedinstvo, a i sam si javno rekao „genocid“ i blatio našeg časnog Кomadanta i Predsednika.

Pozivaš na jedinstvo… da ne nabrajam dalje. Кako da ti verujem BAJA ?????

Ovako ćemo!!

Za osam dana kada i ako stupi ovaj sramni zakon… Izađi javno Baja i reci da nije bio genocid i da su Ratko i Radovan heroji, a ne zločinci i na tim kasnije (ne daj Bože) barikadama i branicima otadžbine kada vidim tvog sina Igora, Čavićevog Tibora, Šarovićevog Nikolu, Petrovog Bojana Đokića , Vladimira sina Mladena Ivanića i sinove ostalih kumova, savetnika i sekretara… tek tada računajte i na mene!!! Do tada…?!!!!!!

Aleksandar Sarić, borac Vojske Republike Srpske"

Jedan od njegovih saboraca je komentarisao pismo sledećim rečima:

"Slažem se 100% sa svim što je Aleksandar Sarić izneo. Dodik treba biti sklonjen i procesuiran za sopstvena nepočinstva, pre svega, prema onima koji su stvarali RS i prema samoj RS, kojoj je više zla naneo od većine njenih deklarisanih neprijatelja! Mirko Šarović i ostali nabrojani, iz raznih stranaka, su mu sve vreme bili saborci u svim nepočinstvima, uz redovno prodavanje magle narodu. Ta magla im je služila i služi kao dimna zavesa dok se oni i njihovi sinovi, kumovi, savetnici i ostale podguzne muve, uglavnom dezerteri, bogate!"

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR