Glas Javnosti

ODRAZ NJEGOVE LIČNE FRUSTRACIJE! Dodik spustio na zemlju Komšića: Skandalozno je to što radi

Bosna i Hercegovina
Autor: Glas javnosti

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je član Predsedništva BiH Željko Komšić ne predstavlja nikoga u BiH, pa je skandalozno da kao fizičko lice "drži slovo" predsednicima Srbije i Hrvatske, država koje su garanti Dejtonskog mirovnog sporazuma.

Dodik je rekao da je "najnoviji napad na hrvatskog predsednika Zorana Milanovića odraz Komšićeve lične frustracije narodom koji lažno predstavlja i plod kompleksa koje on ima u odnosu na državnika kakav je Milanović".

- BiH nije sposobna ni da opstane, a kamoli da ovako nesređena postane NATO članica i predsednik Hrvatske ima potpuno pravo kada kaže da BiH neće dobiti dozvolu za pristupanje NATO-u - naglasio je Dodik.


Prema njegovim rečima, Komšić je usput zaboravio da o kretanju ka članstvu u NATO ne odlučuju samo muslimani i da je Republika Srpska rekla svoj stav o tome.

- Zaboravio je i ko odlučuje u NATO-u o novim članicama, naivno verujući da ima neko u toj organizaciji ko bi BiH uopšte uzeo u razmatranje - naveo je Dodik.


Još je kazao da Komšićeva reakcija na stavove predsednika Hrvatske „samo kontinuitet loših poruka prema susedima u nemogućnosti da se na konstruktivan i progresivan način priđe svim otvorenim pitanjima u BiH, pa i pitanju do kada će muslimani birati dva člana Predsedništva BiH".

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR