Glas Javnosti

Nameravao da opljačka apoteku pa povredio policajca

Bosna i Hercegovina
Autor: Glas javnosti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo uhapsili su E.A. (24) i A.F. (24) zbog sumnje da su maskirani i uz prijetnju pištoljem pokušali da opljačkaju benzinsku pumpu u sarajevskoj opštini Novi Grad, nakon čega su pobegli.

Pokušaj pljačke prijavljen je juče u 18.15 časova, a 25 minuta kasnije ove osobe su uhapšene i nad njima je u toku kriminalistička obrada, saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Sarajevska policija je istog dana u 15.20 časova obaveštena da su dve osobe pokušale da opljačkaju apoteku u opštini Novi Grad. Policijski službenici su izlaskom na lice mesta zatekli i uhapsili E.S. (41), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela razbojništvo u pokušaju, sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i napad na službeno lice u vršenju poslova bezbednosti.

 
E.S. je prilikom intervencije naneo lakšepovrede policijskom službeniku, a lekarska pomoć mu je ukazala ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, a potom i u UKC u Sarajevu.

Izvor: Blic

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR