Glas Javnosti

KRISTIJAN ULOVIO ŠARANA OD 20 KILA: A onda je uradio nešto NEOČEKIVANO! (FOTO)

Bosna i Hercegovina
Autor: Glas javnosti

Kažu za ribolovačke priče da često umeju da obiluju sa preterivanjima ali u slučaju Kristijana Pantelića iz mesta Srbac u BiH, sve je dokumentovano atraktivnom fotkom koja je dokaz za neverovatan ulov!

Kristijan je upecao šarana kapitalca od 19,2 kilograma. na jezeru Laminci kod Bosanske Gradiške.

-Nije prošlo ni nekoliko minuta, štap se zatresao. Čim sam ga potegao, uverio sam se da je kapitalac u pitanju. Počeo je jako da vuče prema otvorenoj vodi, ali sam ga pridržavao drilom na mašinici i postepeno umarao. Posle dvadesetak minuta borbe privukao sam ga obali, gde je pokušao da se zavuče u travu, ali sam nekako s drugom uspeo da ga savladam, ispričao je Pantelić.

Šarana dugog 98 centimetara Pantelić je nakon fotografisanja i merenja vratio u vodu.

facebook

-Kao veliki zaljubljenik u ribu, poštujem ribolovačko načelo „uhvati i pusti“, tako da sam šarana nakon fotografisanja vratio u vodu, kazao je Kristijan.

Pecanjem se bavi još od malih nogu, a sve tajne ovog hobija naučio je od deda Nenada Krejića, koji je važio za jednog od najboljih ribolovaca u Srpcu i šire.

Nakon ovog ulova Kristijan Pantelić, inače student sigurnosti i kriminalistike, namerava da se okuša i u sportsko-takmičarskom ribolovu.

(Glas javnost)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR