Glas Javnosti
posta

DRAMA U SARAJEVU: Muškarac SKOČIO SA MOSTA u Miljacku, ležao na obali sa OZBILJNIM POVREDAMA! (FOTO)

Bosna i Hercegovina
Autor: Glas javnosti

Ekipa Hitne medicinske pomoći Kantona Sarajevo danas je imala dramatičnu intervenciju. Kako su objavili, u 14.41 dojavljeno im je da muškarac sa vidljivim povredama po celom telu leži ispod mosta Dariva te da se sumnja da je pao.

Navode da je njihova ekipa na mesto nesreće stigla za rekordnih pet minuta.

– Na izrazito nepristupačnom terenu, ispod pomenutog mosta, na obali Miljacke, u ležećem položaju zatekli su mlađu mušku osobu sa vidljivim, potencijalno životno ugrožavajućim povredama, po celom tijelu. Unesrećeni je bio svestan i komunikativan, a prema njegovim navodima skočio je sa mosta u vodu. Prema slobodnoj proceni naše ekipe, radi se o visini mosta oko 30 metara, a dubina vode oko 50 centimetara – naveli su iz Hitne pomoći, prenosi Srpskainfo.

Nakon stabilizacije vitalnih parametara, započeli su izvlačenje povređenog do kardiomobila

Zbog nepristupačnog terena u pomoć su im pristigli pripadnici Policijske uprave Stari Grad, pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade sa svojim specijaliziranim koritom za izvlačenje unesrećenih te pripadnici Gorske službe spašavanja.

 

U 15.36 sati, zajedničkom akcijom, povređenog su uspešno evakuirali do pristupnog puta, nakon čega ga je ekipa Hitne pomoći KS, uz medicinski nadzor, transportovala i predala osoblju KUM-a Kliničkog centra univerziteta u Sarajevu na dalji tretman i dijagnostiku.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR