Glas Javnosti

DOJAVE O BOMBAMA ŠIROM BiH Jeziva poruka Kliničkom centru Banjaluka: "Alah je veliki, nevernici će eksplodirati"

Bosna i Hercegovina
Autor: Glas javnosti

"Alah je veliki, svi nevernici će da eksplodiraju", deo je preteće poruke koja je stigla putem mejla na adresu UKC-a Republike Srpske.

Radnici MUP-a RS su izvršili pregled UKC RS i nije pronađena eksplozivna naprava, tako da se vraćamo normalnom radu, rekao je Vlado Đajić, generalni direktor UKC RS.

"Zdravstveni radnici, pacijenti i mi iz Uprave smo ogorčeni zbog jutrošnje prijetnje", rekao je Đajić. Dodao je da srećom nije došlo do panike.

"Hteli su da ovdje dođe do smrtnih slučajeva i da mi ostavimo pacijente same", naveo je Đajić. Dodao je da je ovo pretnja i tek rođenim bebama, koje su na svet došle noćas.

U Centralnoj izbornoj komisiji Bosne i Hercegovine dojavljeno je da se u zgradi nalazi eksplozivna naprava, a SIPA vrši pregled prostorija ove ustanove u Sarajevu.

U Opštinski sud u Sarajevu jutros je ponovo stigla dojava o bombi. Zgrada suda je evakuisana, a na terenu su pripadnici MUP-a KS koji pregledaju prostorije.

- Nove dojave o postvaljenim bombama u BiH, jutros su prijavljene u zgradama Vrhovnog suda FBIH i Kantonalnog suda u Sarajevu

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP