Glas Javnosti

ЦРНАДАК: Шпирић је лицемер, на коленима је као Бога молио Бакира Изетбеговића за услугу

Bosna i Hercegovina
Autor: Глас јавности / Б92.нет / од 13.07.2018.

Потпредседник СНСД и заступник у Заступничком дому Парламентарне скупштине БиХ Никола Шпирић синоћ је у Дневнику РТРС-а казао да Бакир Изетбеговић заборавља да Срби о НАТО савезу говоре са горчином те да док Изебеговић жели направити унитарну БиХ иза леђа му седи министар вањских послова БиХ Игор Црнадак.

Шпирић сматра да би Изетбеговић, уколико жели добре заједничке односе о овом питању, због званичног става Републике Српске требао да остане неутралан. Истовремено, истиче, љуте га представници Савеза за промене, преноси РТРС.

"Али је добро да је схватио да без Милорада Додика, Срба и Републике Српске нема става БиХ. На крају крајева, мислим да би било добро, ако се говори о НАТО савезу да имамо референдум, да видимо шта мисле конститутивни народи, ако БиХ жели да изграђује суживот у наредном периоду, добро је да је он послао ту поруку, али је рекао и да је БиХ компликована и да је треба поједноставити. Рекао и је помозите нам да направимо унитарну БиХ, а иза леђа му сједи господин Црнадак и немамо оглашавање Младена Иванића српског члана Предсједништва", рекао је Шпирић.

На прозивке је реаговао министар спољних послова Босне и Херцеговине Игор Црнадак који је Шпирића назвао лицемером, а његове речи назвао моралним дном те изнио занимљиву информацију како је Бакир Изетбеговић недавно приватно помогао Николи Шпирићу.

"Спомиње ме синоћ на РТРС-у, у контексту Бакира Изетбеговића. Лицемјер Никола спомиње Бакира којег је неки дан понизно, поданички, клечећи молио да му учини приватну услугу. "Молим те, Бакире, к'о Бога те молим", вапио је Шпирић. И Бакир му је учинио", рекао је Црнадак.

Министар спољних послова БиХ је позвао Николу Шпирића да га демантује уколико не говори истину, те да ће у том случају објавити детаље и имена догађаја када је Изетбеговић учинио услугу Шпирићу.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR