Glas Javnosti

Asfaltiranje trotoara na mostarski način: "A da nije tužno bilo bi smešno."

Bosna i Hercegovina
Autor: Glas javnosti

U Mostaru se poslednjih meseci vide određeni pomaci što se tiče izgradnje i sanacije prometnica, no građani često uočavaju greške koje nastaju pri izvođenju radova. Piše Klix

Na Instagram profilu mostar.forever objavljena je fotografija novoasfaltiranog trotoara, međutim ovo ne bi izazvalo toliku pažnju da su dužnici svoj posao odradili po predviđenim propisima.

Na fotografiji se vidi  stablo koje se nalazilo na sredini trotoara, a koje su potpuno okružili asfaltom.


"Ovi ne da nisu išli u školu, nego nisu išli ni oko nje !! Samo stranka i sve je u redu", "Gledam i ne verujem", "Pa znaju li išta uraditi kako treba", "Srećom pa se može kolicima proći", samo su neki  od komentara nezadovoljnih građana.

Kako piše Klix, pre nekoliko meseci pažnju je izazvala i kombinacija saobraćajnih znakova na jednoj mostarskoj prometnici.

Naime, jedan iznad drugog  bili su postavljeni znak koji označava put s prvenstvom prolaza i znak koji označava da put koji nije u prednosti prolaza.

Nakon brojnih reakcija građana, zbunjujući saobraćajni znak je promenjen, a nadležnim je za to trebalo "samo" četiri meseca. Piše Klix

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR