Glas Javnosti

Građani Batajnice nezadovoljni jer su radnici skinuli asfalt i otišli

Društvo
Autor: Glas javnosti

Rekonstrukcija glavne ulice u Batajnici počela je 18. marta, a za završetak radova na ovoj deonici predviđen je rok od pet meseci. Međutim, kako tvrde meštani, radnici su skinuli asfalt i nema ih na terenu već dve nedelje.

Milan Ljutovac iz Udruženja „Izbor za našu opštinu Batajnica“ kaže da su radovi počeli pre više od mesec dana, a da su za to vreme nekoliko puta prekidani.

„Nakon početka radova, prvo nije bilo radnika 3-4 dana. Izašao sam u javnost, napravio sam objavu za društvene mreže nakon čega su radnici došli i krenuli da rade. Završili su brzo tih 100 metara. Nakon toga su krenuli drugu etapu i onda je naglo to stalo. Ovo nisu prvi radovi u Batajnici koji traju predugo“, navodi on.

Ističe da se nisu nikom od nadležnih obraćali jer su radovi još u roku, ali ističe da je, staviti rok od 5 meseci za radove od 300 metara puta, neodgovorno i neozbiljno.

Prema njegovim rečima, građani ovog dela Beograda imaju problem jer se stvaraju gužve.

„Ljudi usporavaju jer je asfalt skinut. Trebalo je da radovi već do sada budu gotovi i mi se pitamo zašto su građani Batajnice građani drugog reda“, navodi Ljutovac.

Glas javnosti /N01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR