Glas Javnosti

Novak drugarski sa Karijem

Sport
Autor: Glas javnosti

Novak Đoković, najbolji teniser planete, koji je pretrpeo ranu eliminaciju u Indijan Velsu, posle čega je rešio da otkaže učešće na turniru u Majamiju, uživao je u NBA meču u Los Anđelesu između Lejkersa i Golden Stejta. Nole je razmenio poklone sa jednim od najboljih šutera u istoriji Stefom Karijem.

Srpski teniski as poklonio je Kariju reket, dok je zauzvrat dobio dres s brojem 30 sa posvetom Stefa Karija uz srdačan pozdrav dvojice istinskih superstarova.

Oglasio se Novak u subotu kratkom porukom u kojoj je naveo da u ovom trenutku prebogate karijere pokušava da pronađe balans između privatnog života i posla kojim se bavi. To je sa sobom povuklo da se zahvali organizatorima Majamija, gde ni ove godine neće zaigrati, što znači da neće izgubiti bodove na ATP listi.



Novak se otisnuo ka Holivudu, gde je uživao u vrhunskoj košarci i pobedi Los Anđeles Lejkersa nad Voriorsima rezultatom 128:121.
Lebron Džejms predvodio je „jezerdžije“ do trijumfa sa 40 ubačenih poena, s druge strane najefikasniji u redovima „ratnika“ bio je upravo Stef Kari koji je postigao 31 poen.

Đoković, kog su mnogi posle otkazivanja učešća na turniru u Majamiju, očekivali u Monte Karlu, gde inače živi, odlučio je tako da još malo ostane u Sjedinjenim Američkim Državama i da „napuni baterije“ za nastavak sezone.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR