Glas Javnosti

VELIKO ISTRAŽIVANJE UGLEDNOG LISTA: Evo koliko je ljudi po zemljama SPREMNO DA PRIMI VAKCINU PROTIV KORONE, SRBI OPET LIDERI! (FOTO)

Korona virus
Autor: Glas javnosti

Francuski Nedeljni list objavio je istraživanje po zemljama sa pitanjem, da li ste spremni da primite vakcinu kada ona stigne u vašu zemlju, a rezultati su potpuno iznenađujući. Srbi su i ovoga puta lideri na listi, ali ne po spremnosti da vakcinu prime, već naprotiv.

Naime na prvom mestu spremnosti stanovnika jedne zemlje da prime vakcinu nalazi se Vijetnam, dok se na samom dnu nalazi Srbija sa svega 38 procenata onih koji će rado zavrnuti rukav i poturiti ruku za iglu protiv korone.

Ipak, pri samom dnu, odmah uz Srba nalaze se i Hrvati sa 41 procentom dok su odmah iznad i Francuzi koji, iako žive u jednoj od najrazvijenijih zemalja sveta, ne veruju u korisnost vakcine protiv kovida.

Ni Slovenci nisu daleko pa se nalaze tek nekoliko mesta iznad Srbije i Hrvtske.

U međuvremenu lideri vlada sveta takmiče se ko će prvi da primi vakcinu i tako pokaže naciji da su vakcine bezbedne. Ipak, raniji snimci nekih lidera poput premijerke jedne od australijskih saveznih država, uneli su nepoverenje širom planete jer je ona primila navodnu vakcinu, i to sa zatvorenom kapicom.

Netransparentnost i nedostatak uvida u sadržaj vakcina koju primaju svetski lideri unelo je veliku dozu nepoverenja među stanovnike pojedinih država, pa se sada broj onih koji su spremni da ih prime rapidno smanjuje.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR