MILO ĐUKANOVIĆ ZARAŽEN KORONA VIRUSOM

instagram_1000x0

U teškom stanju, tražio pomoć iz Rusije i Francuske! Leži bolestan od koronavirusa već dva dana.

Teža klinička slika 
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović oboleo je od koronavirusa i ima težu kliničku sliku bolesti.

Milo leži bolestan od koronavirusa već dva dana i u veoma je teškom stanju, ali crnogorski državni vrh je odlučio da zataška ovu informaciju. Milo se ne pojavljuje u medijima, a zvanična saopštenja u njegovo ime šalju se iz kabineta kao da je sve u najboljem redu.

Tražio pomoć 

Milo se obratio za pomoć Moskvi i Francuskoj da mu pošalju lekove protiv koronavirusa.

Podsećamo da je Crna Gora poslednja priznala da ima obolele od koronavirusa te da je Milo postavio potpredsednika crnogorske Vlade Milutina Simovića na čelo tima za borbu protiv koronavirusa, inače Simović je magistrirao na sejanju kompira.

Simović je ostao upamćen po izjavi da Crnoj Gori nisu potrebni respiratori koje im je ponudila Srbija na poklon.

U Crnu Goru je jutros stigao kontigent pomoći iz Turske koju je poslao Erdogan.

“Radi se o 50.000 medicinskih maski, 1.000 zaštitnih odela i 1.000 testova. Turska je ranije donirala 1.000 testova, pomoć u transportu isto toliko iz Kine i obezbedila prevoz crnogorskih građana iz te prijateljske zemlje”, saopšteno je ranije iz kabineta Mila Đukanovića.

Državni vrh Crne Gore je odlučio da vest o zdravstvenom stanju Mila Đukanovića zataška od javnosti zbog već svakako negativnog rejtinga koji prati Mila poslednjih pola godine od kako je usvojen zakon usmeren protiv Srpske crkve u Crnoj Gori.

Alo.rs


  • Od Dragan
  • 2020-04-11 04:26:35

Sta reci , ... neka mu je Bog u pomoci

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Najveća kanadska aviokompanija Er Kanada (Air Canada) otpušta više od 5.000 stjuardesa i stujuarda pošto je smanjen broj letova zbog pandemije COVID-19, saopštili su sindikalni zvaničnici.

Oko 120.000 korisnika kredita u Srbiji kasni sa otplatom kredita, navodi se u Kreditnom izveštaju Udruženja banaka Srbije za mart 2020. godine.

Pandemija korona virusa značajno je uticala na rad avio-kompanija - najveći broj njih je smanjio promet, neke su ga potpuno ukinule, dok se druge trude da obezbede što sigurnije putovanje koje, pogotovo u današnje vreme, nije potreba, nego nužnost, piše B92.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone