'Milan Blagojević'neće raditi do 13. aprila zbog korona virusa

MB-Lučane

Vojna fabrika "Milan Blagojević Namenska" u Lučanima saopštila je danas da neće raditi od 30. marta do 13. aprila. U kratkom saopštenju fabrike navodi se da je takvu odluku doneo generalni direktor Radoš Milovanović zbog pandemije korona virusa.

U saopštenju te fabrike piše da nijedan radnik nije oboleo od korona virusa.

Prema nezvaničnim podacima u samoizolaciji se nalazi 11 radnika fabrike "Milan Blagojević Namenska" i direktor fabrike Milovanović koji je bio u kontaktu sa osobom zaraženom korona virusom.

Štab za vanredne situacije u Lučanima saopštio je juče da su u toj opštini dve osobe obolele od korona virusa, a 101 osoba se nalazi u samoizolaciji.

Obe obolele osobe su u stabilnom stanju, jedna se nalazi u Zdravstvenom centru Kragujevac dok se druga leči u bolnici u Čačku.

U samoizolaciji se nalazi 101 osoba, medju kojima su oni koji su bili u neposrednom kontaktu sa zaraženima i oni koji su bili u inostranstvu, poslovno ili turistički.

Izvor: Beta

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Kako se novi koronavirus koji uzrokuje bolest Kovid-19 širi našom planetom, a broj obolelih premašuje 339.000, dezinformacije se šire gotovo jednako brzo.

Dete iz Bujanovca staro sedam godina zaraženo je virusom korona, izjavila je direktorka bujanovačkog Doma zdravlja Lela Jovanović dodajući da je to ujedno i šesti potvrđeni slučaj u toj opštini.

 Svetska zadravstvena organizacija pohvalila je “Švedski model” borbe protiv epidemije korona virusa, a dr Majk Rajan, ekspert za vanredne situacije pojasnio da su vlasti Švedske umesto totalne blokade i karantina uveli mere koje su se oslanjale na samokontrolu i disciplinu građana.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone