Kao pre tri meseca: U Italiji 55 preminulih za jedan dan

italija-Claudio-FurlanLaPresse_620x0

foto: novosti / Claudio Furlan La Presse

U devet regiona nema novih zaraženih, samo u Lombardiji još traje zabrinutost jer je od ukupnog broja preminulih u 24 sata u tom regionu njih 12

Na početku epidemije korona virusa, pre nego što je usledilo zatvaranje Italije, tačno pre tri meseca, 2. marta, broj preminilih od korona virusa iznosio je koliko i danas, 55, a potom je nastao pakao.

Danas u devet regiona nema novih zaraženih, samo u Lombardiji još traje zabrinutost jer je od ukupnog broja preminulih u 24 sata u tom regionu njih 12.

Danas je broj aktuelno pozitivnih sišao ispod 40.000 i iznosi 39.893, ali ko se priseća perioda između 19 i 23. aprila pamti brojke iznad 107.000 zaraženih ili 27. marta kada je preminulih u jednom danu bilo 969 i mnogih dana u martu i aprilu kada su brojke iznosile preko 800, preko 700 mrtvih u 24 sata.

novosti.rs

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Na Klinici za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine, 15. aprila porodila se pacijentkinja koja je bila pozitivna na virus korona, a rodila je muško dete.

Devet medicinskih radnika otišlo je danas na Kosovo i Metohiju kako bi pomogli u borbi protiv korona virusa, rekao je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Pravoslavne crkve i hramovi u Bugarskj biće otvoreni na Cveti i Vaskrs uprkos epidemiji novog koronavirusa, objavio je premijer Bojko Borisov objasnivši da je mnogo ljudi očajno i oslabljenog duha..

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone