Gardijan: Vlada krila istinu o stanju Džonsona?

Boris-Džonson-Tanjug-AP

Foto: Tanjug/AP

Prijemu britanskog premijera Borisa Džonsona u bolnicu prethodio je čudan razvoj događaja, piše britanski list „Gardijan”, ističući da javnost sada preispituje navode Dauning strita, koji je uporno negirao da je došlo do pogoršanja zdravstvenog stanja premijera.

Kako objašnjava list, prve naznake da je Džonsonu lošije nego što tvrde njegovi saradnici i on pokazale su se već u četvrtak ujutru, kada je neimenovani izvor rekao da je u bolnici Sveti Tomas spreman krevet za premijera, čije se stanje pogoršalo tokom izolacije u prethodnih sedam dana u Dauning stritu.

Sada su, kako navodi Gardijan, pojedini konzervativni poslanici zabrinuti da će izbegavanje Dauning strita da ukaže na ozbiljnost zdravstvenog stanja premijera, podriti poverenje javnosti u ono što govore.

 

 

Foto: Politika

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Britanski premijer Boris Džonson ne nalazi se više na odeljenju intezivne nege, rekao je njegov portparol, javlja Rojters.

Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 odlučio je da sde pacijent koji se leči od ove bolesti, a nalazi se na bolničkom lečenju u bolnici ili u privremenom objektu za smeštaj i lečenje, otpušta ako je kod koga njega prvi kontrolni test (PCR nalaz brisa) negativan i ako je u dobrom opštem stanju, a ne kao što je do sada bio slučaj posle dva negativna nalaza.

Hladnoća, drhtavica, bol u grlu i gubitak čula ukusa, neki su od novih siptoma virusa.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone