Dejan Berić: Iza pandemije stoje Britanci! (VIDEO)

Dejan-Berić1

Dejan Berić, nekadašnji snajperista u armiji DNR, danas novinar u Moskvi, govorio je u emisiji „Tema“ o situaciji u Rusiji posle izbijanja pandemije, situaciji u Donbasu, odnosima Rusije i Srbije i teorijama o tome ko stoji iza ove svetske krize.

Berić sumnja da iza virusa stoji Velika Britanija za koju kaže da stoji iza mnogih zala koja se dešavaju u svetu.Berić objašnjava da su SAD samo britanski satelit i tvrdi da nije slučajno da se Bregzit dogodio pre ove pandemije.

On smatra da je veliki skandal to što je rusku pomoć u Srbiji sačekala lezbejka i premijer Ana Brnabić, imajući u vidu odnos Rusije prema LGBT idologiji.

On je objasnio da je Putin neradne dane proširio na ceo april zbog pandemije, ali da se, za razliku od Srbije, ne širi panika. Rusija je takođe uvela mnogobrojne mere, razmatra se zabrana izlaska starijima od 65, ali za sada nije zabranjeno kretanje, nema policijskog časa niti policija hapsi ljude koji izađu na ulice.

Govoreći o ruskoj ekonomiji, Berić kaže da se Rusi uvek spremaju za najgori mogući scenario, da eksperti već rade na planovima kako da njihova ekonomija izdrži trenutnu svetsku krizu.

Berić je ispričao da Ukrajinci i dalje artiljerijom gađaju položaje DNR, najčešće civilne ciljeve, a da se protiv DNR-a vodi i žestok informativni rat.

hronograf.net

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Tri „Iljušina“ ruske pomoći sletela su iz Moskve na aerodrom „Mahovljani“, kod Banjaluke, sa stručnjacima i opremom potrebnom za borbu protiv virusa korona. Za razliku od Republike Srpske, Sarajevo je odbilo pomoć Rusije jer se plaše da Milorad Dodik ne uknjiži sebi politički poen. Zdravstvo im je u teškom stanju, ali im je politički inat jači.

U Londonu i još nekoliko gradova Velike Britanije održani su protesti podrške demonstracijama u SAD koje su izbile nakon smrti Afroamerikanca Džordža Flojda

Ruski dnevni list „Vedomosti” (arhaični naziv za novine) odlučio je da 20. marta izađe pod imenom ”Vsedomoj”, što u prevodu znači: svi - kući.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone