Glas Javnosti

EKSKLUZIVNO: BAHAĆENJE DIREKTORKE BEOGRADSKOG SAJMA O DRŽAVNOM TROŠKU

Društvo
Autor: Glas javnosti

Direktorka povela svog vozača u Veronu, a otputovali avionom.

Draškovićev SPO, koji upravlja Beogradskim sajmom kao koalicioni partner SNS-a, i njihov kadar, direktorka Sajma Danka Selić, nastavljaju BAHAĆENjE u ovom državnom preduzeću. 

Pre nekoliko dana, Sajam je poslao petočlanu delegaciju na Sajam vina u Veronu, i među petoro ljudi poveo i SEKRETARICU i VOZAČA.

Kako tvrde upućeni, nezapamćeno je da sajamska sekretarica službeno putuje čak i po Srbiji, a vozač je tek posebna priča. Nije jasno šta će direktorki Sajma vozač na službenom putovanju kad su svi otputovali avionom. Osim ako vozač nije za ličnu upotrebu. 


SPO se zalaže za priznanje Kosova i rehabilitaciju NATO agresije kao legalnog čina, a kao takav upravlja Beogradskim sajmom već 20 godina i isto toliko ga uništava. Poslednjih 12 godina ovu privilegiju dobija od naprednjačkog režima sa kojim je sve vreme u koaliciji.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Veki u 20.04.2024 08:31:01 h
     0 
Pa sajam je prodat Bg na vodi. To ce Vucko rusiti i graditi stanove i trpati pare u dzepove, kakva sad sekretarica i hiljadu evrica njenog troska. Sns ima istu politiku kao i spo samo zakamufliranu kukmakanjem i glumom.