Napravite ukusan sladoled bez jaja brzo i lako!

Sladoled bez jaja, Youtube, Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

U vrelim letnjim danima najbolje osveženje je dobar i ukusan sladoled. Obožavaćete ga svi u kući. Lako se pravi, a nije vam potrebno ni mnogo para ni mnogo vremena.

Za ovu letnju poslasticu potrebno vam je:

- 250 grama šlaga;

- 500 mililitara mleka;

- 500 mililitara jogurta;

- 150 grama šećera;

- malo malina i šećera po ukusu;

- 50 grama čokolade i malo slatke pavlake.

Umutite 250 grama šlaga i 500 mililitara mleka. U zasebnu činiju kratko umutite 500 mililitara jogurta i 150 grama šećera. Sada sve to sjedinite i dobro umutite mikserom.  Sladoled podelite na 2-3 jednaka dela. Kratko prokuvajte malo malina i šećera po ukusu, kako biste to dodali u prvi deo osnovne smese. Takođe, 50 grama čokolade otopite sa malo slatke pavlake, a to ćete dodati u drugi deo smese. Možete dodati i keks ili neku aromu po želji. Uživajte!

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Tokom čitave istorije čovečanstva ljudi su nastojali da sačuvaju proizvedenu hranu na razne načine. Zamrznuto voće i povrće, riba i meso prvi put su u pakovanjima ponuđeni kupcima u SAD davne 1930. godine. Način da se spreči prezrevanje voća i povrća, ali i da se sačuva hrana i hranljive materije postao je nešto bez čega savremeni čovek ne može.

Dva zanimanja koja se poistovećuju, a koja su sasvim različita u vinskom svetu jesu zanimanje sommeliera i enologa. Jedan je stručnjak za vino, a jedan služi ovaj napitak, u kome leži istina, kako neki tvrde.

Trikovi za pravilno skladištenje hrane uvek dobro dođu jer to produžava trajanje namirnicama i sprečava da hranu koju smo kupili na kraju bacimo

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone