Žena kojoj je umrla majka pitala Brnabićku: Zar su izbori važniji od života?!

ana b yout

Foto: Youtube/Printscreen

Po završetku obraćanja Ane Brnabić i Zlatibora Lončara građanima Novog Pazara, za njima je u Opštu bolnicu utrčala mlada Senada Jašarević, čija je majka sinoć umrla od korone, dok joj je otac u teškom stanju a, kako kaže, za njega nije bilo mesta u bolnici.

Uplakana Senada je govorila Brnabić i Lončaru da je dosta sa lažima, kao i da je tačno da u Novom Pazaru nema ničega, jer joj je majka umrla bez kiseonika.

-  Hoću da kažem, moram da kažem da je sve laž. Ovo je neizdržljivo. I nemojte više da nas vređate vašim izjavama, našu inteligenciju, dosta je više! Nađite načina da pomognete, da sačuvamo još života, vikala je Jašarević.

Brnabić je odgovorila: “Molim vas, recite mi šta je laž, da bismo znali šta da uradimo?”

- Šta je laž? Laž je da imamo kiseonika, da imamo zdravstvenih radnika, da imamo uslove. Nemamo ništa, ljudi! Opšti je kolaps. Njima (lekarima) svaka čast. Oni su heroji, rekla je Jašarević.

- Nemojte više da nas pravite budalama, molim vas, izjave nam ne trebaju, prošli su izbori. Zar su izbori bili važniji od naših života? Od naših majki, od naše braće? Omladina nam umire!, rekla je uplakana Senida Jašarević.

Ministar Lončar je rekao da ne postoji sistem koji na sve može da reaguje, “'ideli ste šta je bilo u Italiji, Americi', rekao je Lončar.

(Izvor: N1)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Nastava za osnovce i srednjoškolce završava se onlajn krajem maja, kaže ministar prosvete Mladen Šarčević i dodaje da će u junu škole biti otvorene da se uradi mala matura, ali i da đaci koji žele poprave ocene.

Za ulazak u Srbiju od danas ni državljanima Srbije ni drugih država više nije potrebno da imaju negativan test na virus korona, niti posebnu dozvolu. U susednim zemljama dotle važe različita pravila i procedure za ulazak državljana Srbije.

Protest građana zbog najave uvođenja policijskog časa, kao i sinoćnjih dešavanja u Beogradu, počeo je u 18 časova na Trgu slobode u Novom Sadu.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone