Vučić o političaru pedofilu: Ako ne postoji, da prekinemo sa tom pričom, a ako postoji da ga privedemo pravu!

Aleksandar-Vučić,-Tanjug

Foto: Tanjug

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je večeras, povodom sumnji Igora Jurića o političaru pedofilu, da državni organi treba da urade svoj posao, jer u Srbiji, kaže, nema i neće biti zaštićenih.

“Spremni smo da, za svakog ko ukaže na potencijalnog zločinca, da reagujemo promptno, ozbiljno i na odgovoran način”, poručio je Vučić u emisiji Hit tvit na TV Pink i istakao da će država da garantuje sigurnost i bezbednost za svu decu.

Vučić je pozvao nadležne državne organe da urade svoj posao, da tužilaštvo, pre svega, kaže postoji li takva osoba ili ne.

“Ako ne postoji, da prekinemo sa tom pričom, a ako postoji da ga privedemo pravu, da ga uhaspimo i pokažemo da u Srbiji nema zaštićenih”, istakao je predsednik.

On je poručio da niko ko je političar, bilo u vlasti ili u opoziciji, bilo da ima novca ili fizičku silu, ne sme da misli da može da bude toliko bahat da zlostavlja maloletne devojčice.

Na insistiranje voditeljke Hit tvita da kaže kako vidi to što je Jurić objavio taj slučaj u javnosti, a sada neće da da ime čoveka na kojeg sumnja, Vučić je rekao:

“Ne želim da ulazim u političke priče, ko se koma sviđa, neću da ulazum u to, neću da kritikujem Jurića. Naše je da uradimo sve da bismo došli do istine i do rezultata koji će da znači zaštitu za dete i roditelje. To je od presudnog značaja, da zaštitimo dete, da pokažemo da smo odgovorna država i da nema zaštućenih. To nam je obaveza, a sve političke trikove… ljude to ne ne zanima”, rekao je Vučić.

(Izvor Tanjug)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Opština Bor donela je odluku da 23, 24. i 25. jun proglasi danima žalosti zbog smrti Bobane Momčilović Veličković, reprezentativke Srbije i evrospke prvakinje u streljaštvu.

Председник Србије Александар Вучић, осим што је у домаћи јавни говор вратио давно заборављене „стране агентуре“, жалио се посебно на оне које „делују у Цркви“ и поглавару СПЦ приликом њиховог последњег сусрета у Патријаршијском двору у Београду, незванично сазнаје Данас у високим црквеним круговима.

Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Bezdana su se juče, nešto posle 13 časova, uputili na intervenciju van sela, ali su na mostu kod carine doživeli neočekivano.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone