Glas Javnosti

VELIKA HUMANITARNA AKCIJA: Oni vam svaki dan dostavljaju hranu, a sada vas pozivaju da zajedno donesete osmeh deci iz Zvečanske i maloj Lani!

Društvo
Autor: Glas Javnosti

Od malih ljudi pokrenuta je velika humanitarna akcija. Beogradski gradski dostavljači organizuju humanitarnu vožnju pod sloganom "Donesimo osmeh" koja će biti održana u nedelju, 29. avgusta u Beogradu.

U okviru ove akcije prikupljaće se novčana sredstva za decu iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine iz Zvečanske, kao i za malu Lanu Jovanović, korisnicu Fondacije "Budi human".

Okupljanje na Slaviji

Okupljanje je planirano za nedelju, 29. avgusta u 9 časova kod kružnog toka na Slaviji u Nemanjinoj ulici u smeru ka Autokomandi.

Beogradski dostavljači okupiće se sa svojim vozilima, u automobilima, motorima, biciklima i trotinetima i u pratnji policije kretaće se prema Autokomandi gde će ih čekati otvoreni autobus sa decom iz Zvečanske ulice.

Car go butler, Donesi, Glovo, Wolt Potrčko, neki su od dostavljača kompanija kuji su potvrdili svoje učešće, a očekuje se i još mnogo onih koji će svojim prisustvom dati doprinos ovoj humanitarnoj akciji.

Šarenolik program

"Kofer teatar" na kraju dana odigraće pozorišnu predstavu pod nazivom "Čarolija na kraju predstave", a biće organizovan i raznolik muzički program uz klovnove i mađioničare, kao i glumce i pevače.

Sponozori će prisutnima obezbediti osveženje, a nakon druženja sledi vožnja dece do Zvečanske ulice.

Beogradski gradski dostavljači pozivaju sve građane da se okupe u što većem broju .

Dobrovoljna cena 

Cena ulaznice je na dobrovoljnoj bazi te se očekuje da svako pomogne koliko je u mogućnosti.

Poznate kompanije podržale akciju

Mnoge poznate, a i one manje poznate kompanije pridružile su se i podržale ovaj humanitarni gest gradskih dostavljača. 

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR