Uroševljanin preminuo od korone bio je vozač u kampu Bondsteel

natocamp

Izvor: You Tube, print screen

Čovek star 65 godina iz sela Sazli u opštini Uroševac, koji je u ponedeljak preminuo u UKCK i za koga je posle smrti utvrđeno da je zaražen virusom Covid-19, već duže vreme je radio kao vozač u kampu Bondsteel, piše Koha.

Krajem prošle nedelje preminuli (I.Sh) je bio redovno na poslu. U međuvremenu, rodbina preminulog čeka da zdravstvene ustanove urade druge testove za članove i rođake koji su možda imali kontakta.

Brat preminulog, sudija Osnovnog suda u Uroševcu, rekao je da je porodica obavila sahranu prema preporukama centralnog nivoa.

"Moj brat je imao problema sa srcem i disanjem. Nakon njegove smrti, institut je uzeo uzorke i test na koronavirus je bio pozitivan, ali on nije pokazivao nikakve simptome gripa. Brat je radio kao vozač u kampu Bondsteel tokom ovog perioda pandemije. Do dva dana prije smrti stalno je radio. Sahrana je već obavljena, u međuvremenu smo spisak porodice poslali institutu i čekamo da dođu po naše uzorke, zbog mogućih kontakata sa pokojnikom", rekao je njegov brat.

Prema njegovim rečima, preminuli nije bio van Kosova tokom pandemije.

Izvor: Info ks

 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Pre tri nedelje, nakon što su pijace zatvorene 22. marta, Subotičani su, zahvaljujući dvema sugrađankama, dobili Fejsbuk pijacu, u koju se u tom periodu već učlanilo više od 20.000 korisnika, uključujući i oko 400 proizvođača.

Još 833 osobe zaražene korona virusom umrle su u Francuskoj, što je do sada najveći broj smrtnih slučajeva za 24 časa u toj zemlji.

U Vladi Srbije intenzivno rade na uredbi kojom bi država trebalo da pomogne turističkim agencijama, hotelijerima i ugostiteljima, ali i građanima koji su uplatili turističke aranžmane pre početka vanrednog stanja.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone