SVE ČEŠĆI INCIDENTI U MIGRANTSKIM CENTRIMA (VIDEO)

migranti-pobuna

Snimak objavljen na facebook

U poslednje vreme su učestali incidenti kako u migrantskim centrima, tako i van njih. Koji su razlozi nije poznato, ali da je sve oko ovog problema prekriveno velom tajne je više nego očigledno. Na društvenim mrežama se objavljuju snimci transporta migranata sa lokacije na lokaciju, takođe i njihov navodni ulazak preko granice iako je u Srbiji vanredno stanje i granice "hermetički zatvorene"....

Poslednji u nizu incidenata su događaji u Obrenovcu i Krnjači. Razni portali objavljuju informacije od toga da je bilo "sitnih" čarki među migrantima, do toga da su pretukli radnike Crvenog krsta i napadali vojnike, te da su pojedini migranti oteli nekoliko pušaka vojnicima.

Nedvosmisleno je potvrđeno da su naše snage bezbednosti reagovale, ali, u kom obimu i kako, niko detaljno o tome ne izveštava.

Šta je od ovih informacija tačno a šta ne, teško je u ovom momentu raći, ali se dve stvari mogu sa sigurnošću konstatovatii, a to je da su incidenti sve  učestaliji i drugo da najveći mediji ili zaobilaze ovu temu, ili daju mlaka saopštenja o tome.

Da je realnost sigurno drugačija od onoga kako se u javnosti plasira, govore sve češće pojave fotografija i snimaka sa terena koji se mogu videti na društvenoj mreži.

 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Секретаријат за јавни превоз затражио је да се у возилима јавног превоза у Београду појачају мере чишћења и одржавања хигијене, што подразумева свакодневну појачану дезинфекцију унутрашњости возила, возачке кабине, рукодржача, валидатора и седишта.

Beogradska policija uhapsila je M. J. (33) jer je u stanu u kojem on boravi pronašla oko 2,3 kilograma marihuane, oko 1,3 kilograma amfetamina, 11 grama kokaina, 370 tableta MDMA, digitalnu vagicu, kao i 453.000 dinara i 900 evra.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone