Студенти Правног факултета на пракси код Повереника

250px-Zgrada_Pravnog_fakulteta_u_Beogradu_(DSC04691)

Пета генерација студената Правног факултета Универзитета у Београду почела је стручну праксу у служби Повереника за информације од јавног значаја и заштиту података о личности.

БЕОГРАД - Пета генерација студената Правног факултета Универзитета у Београду почела је стручну праксу у служби Повереника за информације од јавног значаја и заштиту података о личности.

Током стручне праксе у трајању од две недеље, студенти ће бити у прилици да се ближе упознају са прописима које примењује Повереник, са праксом поступања Повереника, као и са праксом органа и тела других држава, као и међународном судском праксом у областима слободног приступа информацијама од јавног значаја и заштите података о личности.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Квалитет робе из ЕУ и на домаћем тржишту је различит, а Србин који живи у Норвешкој спровео је мали експеримент и то и доказао.

U Beogradu su se u toku noći dogodile četiri teške saobraćajne nezgode, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Sindikat zaposlenih u zdravstvu i socijanoj zaštiti Srbije saopštio je da shodno pozitivnim propisima, zaposlenog nije moguće mimo njegove saglasnosti uputiti da radi u drugu zdravstvenu ustanovu koja je dalja od 50 kilometara od mesta u kome radi.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone