Студенти Правног факултета на пракси код Повереника

250px-Zgrada_Pravnog_fakulteta_u_Beogradu_(DSC04691)

Пета генерација студената Правног факултета Универзитета у Београду почела је стручну праксу у служби Повереника за информације од јавног значаја и заштиту података о личности.

БЕОГРАД - Пета генерација студената Правног факултета Универзитета у Београду почела је стручну праксу у служби Повереника за информације од јавног значаја и заштиту података о личности.

Током стручне праксе у трајању од две недеље, студенти ће бити у прилици да се ближе упознају са прописима које примењује Повереник, са праксом поступања Повереника, као и са праксом органа и тела других држава, као и међународном судском праксом у областима слободног приступа информацијама од јавног значаја и заштите података о личности.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Професорка БУ у пензији Србијанка Турајлић каже да председник Александар Вучић нешто преговара четири године, а да нико нема информацију шта. Сматра да ће референдум служити да се "намакне" већина за оно што он буде желео да уради.

Отвореним писмом јавности обратио се инвеститор зрењанинског пречистача воде, јавности познат као “Група Зилио“ д.о.о., објаснивши да је одлучио да своја права брани и оствари пред надлежним судовима јер постројење за пречишћавање воде још увек није пуштено у рад.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета