Ljubomir Bandović: Srbiji i Crnoj Gori je jedna ista majka, to je jedan isti narod!

Glumac Ljubomir Bandović

Foto: You Tube, printscreen

Srpski glumac Ljubomir Bandović objasnio je kako on vidi odnose između dve države, Srbije i Crne Gore. Po njegovom mišljenju, Crna Gora ima prava na svoju državu, samo treba imati u vidu da je i Srbiji i Crnoj Gori ista majka, tj. da su jedan isti narod.

Popularni glumac Ljubomir Bandović prikazao je srpsko-crnogorske odnose iz svog ugla. Nakon nemilih događaja u Crnoj Gori koji su kulminirali poslednjih meseci, objasnio je kako on vidi celu tu situaciju. Po njegovim rečima, mi možemo biti dve zemlje, ali ne možemo poreći da nas je rodila ista majka. 

"Nemam ništa protiv da Crna Gora ima svoju državu, da ima svoju kuću, kao što je moj brat ima. Ali ne mogu da mu kažem: Ti svoju majku zovi Duška, a ja ću da je zovem Anđelka, jer mi je lepše. Ne, bre, Duška je! Koliko ti se sviđalo ili ne, to je ime Duška! Ti ako možeš da nađeš način da se rodiš ponovo i da možeš da biraš da te rodi Anđelka, ti to uradi! To je kod mene toliko jednostavno", rekao je Bandović u emisiji Balkan info. 

Izvor: Telegraf

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Robert Prosinečki teško proživljava dane pandemije novog korona virusa.

Deljenje ličnih i dragocenih informacija putem interneta postalo je neophodno u savremenom životu. Pre deceniju, većina organizacija je i dalje bila spremna da komunicira sa svojim kupcima fizičkim sredstvima. Međutim sada je sve drugačije, pa se preduzeća sve više oslanjaju na potrošače koji koriste digitalne platforme za dovršavanje transakcija i obrnuto.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Zoran Đorđević izjavio je da će Dom za stare u Smederevu biti zatvoren.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone