‘SLIKA I PRILIKA’ IZ VOJVODINE: Vandalizam i deponije kao dela ‘savesnih’ građana (FOTO)

Foto: Facebook/Belocrkvanska hronika

Česti nemili prizori postali su sve češći, a na fejsbuku je osvanula slika sramote koju je za sobom ostavila grupa ljudi koja je jednu noć provela u centru novosadskog sela Stepanovićevo.

Kako se pretpostavlja ovu štetu načinila je grupa mladih ljudi.

-Poštovani sugrađani. U toku noći su nesavesni omladinci počinili loše delo rušeći ukrasne lampe i lomeći mladice sadnica. Uviđaj je u toku. Počinioci će odgovarati krivično i materijalno pred zakonom. Molimo savesne građane našeg mesta da obrate pažnju na nedolično ponašanje pojedinaca i prijave nadležnim organima. Uređenje našeg mesta donosi prijatnu atmosferu svima nama i daje pozitivan utisak prolaznicima kroz naše mesto - piše na fejsbuk stranici.

Usledili su, naravno, burni komentari.

-Roditelje po džepu, a omladince što su to uradili da očiste i poprave sve što su napravili, i naravno objaviti na stranici da svi znamo ko je - napisala je jedna meštanka.

-Ove vandale treba strogo kazniti i javnosti prezentovati njihova imena. Stepanovićevo je oduvek imalo čestite mlade ljude, bilo je i onih drugih, ali malo, a ovako nešto na simbolu sela da urade-to samo mogu debili, narkomani ili oni konjima ovo selo ne znači ništa. Iz tih razloga obelidaniti imena i pored krivične prijave i nadoknade štete, neka to bude pečat i bruka za roditelje koji hrane ovakve bitange - komentar je jednog gospodina.

Kod Bele Crkve su problem napravili, kako se čini, malo stariji građani.

Smeće su istovarili pokraj jednog jezera u Kusiću.

-Koliko go*no od čoveka trebaš biti da istovariš smeće iz svoje kuće pored prelepih jezera kakva se nalaze kod sela Kusić? Koliko go*no? - stoji u komentaru objave.

Ova slika kod sela Kusić, razljutila je meštane, koji, po svemu sudeći ipak znaju o kome se radi.

-I onda me pitaju: "Pa zašto se svađaš?" Pa. kako drugačije, mi koji živimo pored jezera svakodnevno idemo za tim go*nima i sakupljamo njihovo smeće.... stvarno go*na - jedan je od komentara.

(Glas javnosti/Telegraf)

 

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета