СКАНДАЛ: РТЦГ преноси број преминулих од корона вируса као спортско надметање

korona-tabela

Уређивачка политика РТЦГ, кадровска рјешења и извјештавање, о свим темема, стављају грађане Црне Горе у непријатну ситуацију. У крајњем, минимум "трансфер блама" који проживљавамо када се задесимо на неком од канала

Уређивачка политика РТЦГ, кадровска рјешења и извјештавање, о свим темема, стављају грађане Црне Горе у непријатну ситуацију. У крајњем, минимум „трансфер блама“ који проживљавамо када се задесимо на неком од канала.

Јуче је одлучено да емисију о корона вирусу води Небојша Шофранац, спортски новинар. У препознатљивом маниру, острашћен, Шофранац ишчитава тамелу преминулих од корона вируса као да је табела италијаснке или шпанске лиге.


У једном тренутку чак, вјероватно понешен страшћу, Шофранац говори:

„Ето Кореја на петом мјесту. Њемачка је на шестом мјесту, смртност која је страшно ниска. Иначе Њемачка не заостаје много за Шпанијом, испред је Француске…“

Утисак – као да је извјештај са Олимпијских игара.

 Снимак можете погледати на следећем линку:     

https://www.facebook.com/desnarukaAmfilohija/videos/590165158247390/

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da je grad spreman da 10 centralnih opština bude stavljeno u izolaciju i da se samo čeka mišljenje eksperata.

Kod trudnice, koja se u Opštoj bolnici Vršac porodila 1. aprila, juče je ustanovljeno prisustvo virusa Covid-19. Jedini simptom koji je ova trudnica imala i koji se ispoljio tek tri dana po izlasku iz Bolnice, bila je temperatura 37,4. Ipak, bila je testirana.

Slučajevi u kojima osobe namerno zaraze drugu osobu korona virusom što bi dovelo do smrti biće tretirani kao  terorizam, huliganizam i čin sabotaže u Rusiji.  

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета