Profesorka koja je spalila diplomu: SNS je sekta!  

Pro0fesorka-youtube

Foto: Youtube/printscreen

Ne kajem se ni zbog čega. Volela bi da se svi osveste i da izađu sa svojim negativnim iskustvom, makar i anonimno.

 

Samo tako može nešto da se promeni. Mnogo je laži u protekla dva dana izrečeno o meni ali ništa ne bih komentarisala. Svako ima pravo na svoj sud i lakše je suditi drugima koje ne poznajemo nego promeniti nešto u svom životu i biti bolji čovek, kaže u razgovoru za Danas profesorka srpskog jezika i književnosti Ena Nedić koja je pre tri dana spalila diplomu ispred Skupštine, iz revolta prema sistemu u kojem mladi i školovani nemaju perspektivu, „dok su najgori među nama na najvišim državnim pozicijama“.

Nedić je dve godine bila članica Pokreta obnove kraljevine Srbije (POKS), fiktivno zaposlena u Pozorištu mladih u Novom Sadu, dok je za to vreme radila u informativnoj službi. Po sopstvenom priznanju iz Pokreta je izašla kada su oni dali podršku Aleksandru Vučiću, saznavši istovremeno da naizgled opozicionu partiju monarhista u stvari finansira Andrej Vučić.

Sa druge strane, juče se oglasio POKS negirajući njene navode i ističući da je prećutala da je pre nego što je pristupila monarhistima, profesorka bila članica SNS-a. U razgovoru za Danas, Ana Nedić to ne negira.

– Nikada nisam botovala za SNS, niti sam glasala za njih. Bila sam član šest meseci i razočarala se. Uvidela sam da je to sekta. Tada sam bila licencirani profesor, samohrani roditelj, odbijena na svim konkursima, bez vrtića, dete je bilo na aparatima zbog astme. Motiv ulaska je bio posao u struci, ali kada sam videla u šta sam ušla, pobegla sam glavom bez obzira, priča Nedić.

Izvor: Danas

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Na Kriznom štabu za borbu protiv korona virusa danas je odlučeno da cena brzih testova na antitela bude 1.200 dinara.

Pokrajinski sekretar za zdravstvo i specijalista ortopedije KCV dr Zoran Gojković je u decembru 2011. sastavio lekarski izveštaj o pregledu koji nije obavio, pritom utvrdivši povrede koje nikada nisu zadobijene i to kod osobe koja nikada nije bila u njegovoj ordinaciji, otkriva BIRN.

Privatno obezbeđenje se rasporedilo ispred parkića na Banovom Brdu (ugao Valjevske i Nikolaja Gogolja), a investitor je upao u parkić koji komšije čuvaju skoro godinu dana kako bi ostao zelena površina.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета