Penzioneri 33 - YT Prva

Фото: Youtube/PRVA

Tokom najdužeg policijskog časa do sada, od subote u 13 časova do ponedeljka ujutru,u Prekršajni sud u Beogradu privedeno je 116 građana koji su prekršili meru zabrane kretanja, a među onima koji su kršili zabranu bilo je i penzioner

Oni se, kako saznaje ovaj list, pravdaju time da su sami u stanu, a neki od njih izlaze u vreme kada je za mlađe od 65 godina dozvoljeno kretanje, tako da se "prikrivaju" i idu u prodavnice, čak i u domove zdravlja.

- Vrlo često policija ima dojave građana da se ulicom kreće osoba starija od 65 godina, pa ih legitimišu i privedu u sud. Imali su poziv iz jednog doma zdravlja, u koji je svakodnevno dolazio stariji čovek, koji nije hitan pacijent ičak nema karton u toj zdravstvenoj ustanovi - kaže Olivera Ristanović, predsednica Prekršajnog suda u Beogradu.

(Izvor: Politika)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Skupština Srbije održaće sledeće nedelje prvu sednicu posle uvođenja vanrednog stanja zbog virusa korona.

Poznati slikar i umetnik Ljubiša Đurić umro je u Beogradu od posledica koronavirusa, objavila je njegova porodica.

I pored svih preporuka Vlade Republike Srbije da velike kompanije smanje obim proizvodnje i u fabričkim pogonima u vreme trajanja vanrednog stanja i pandemije korona virusa angažuju što manji broj radnika, leskovačka „Jura“ je obavestila sve radnike da u ponodeljak 6. aprila moraju da se vrate na posao.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone