Nova knjiga o Melaniji: Sve rešava pregovorima, pa i najbolje uslove za sina

melanija-tramp-fl

Foto: Flickr

'Njena veština pregovaranja' – naziv je najnovije biografije Melanije Tramp koju je napisala Meri Džordan. Autorka u njoj predstavlja Prvu damu Amerike kao pametnog stratega, piše DW.

Još pre nego što se nova knjiga novinarke Meri Džordan o Prvoj dami SAD našla u američkim knjižarama, ona je izazvala veliku pažnju u svim svetskim medijima. "Vašington post", list za koji radi Džordanova – istraživačka novinarka nagrađivana brojnim nagradama, između ostalog i Pulicerovom – objavio je, uoči zvaničnog izlaska knjige iz štampe, odlomak koji se čini važnim za čitav svet: Melanija Tramp se, nakon što je Donald Tramp u januaru 2017. preuzeo funkciju predsednika, usprotivila tome da sa svojim mužem uđe u Belu kuću, piše DW.

Tek u junu, nakon što je ponovo ispregovarala bračni ugovor s Trampom, Melanija je, kako se navodi u knjizi, bila spremna da preuzme ulogu koja joj je namenjena u predsedničkom kabinetu. Melanija – strateg: pametno je iskoristila trenutak i okolnosti kako bi dogovorila bolje uslove za sebe, a pre svega za svog sina. Cilj joj je bio da njen u to vreme 11-godišnji sin Baron u budućnosti ima ista prava kao i Trampova deca iz prvog braka s Ivankom.

(Izvor N1)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Ivanjica će ovu 2020. godinu pamtiti po nevoljama, koje su zadesile ovu varoš na zapadu Srbije. Prvo su ih pogodile poplave, zatim je usledio problem sa vodom, koji uprkos silnim obećanjima i dalje nije rešen, a kao treća nevolja ili bolje reći "treći jahač apokalipse" stigla je i korona, koja je da uzima svoj danak, zbog čega je u ovoj opštini juče proglašena vanredna situacija.

Direktor asocijacije turističkih agencija Aleksandar Seničić rekao je da će svi koji su na letovanju u Grčkoj, moći da ostanu do kraja svog aranžmana.

Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti će danas u 13 časova, predati 60.000 potpisa za zabranu rijaliti programa za vreme trajanja vanrednog stanja.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone