Neću da moram, hoću da biram! Protest u Beogradu protiv prisilne vakcinacije

Vakcinacija

Foto: Pixabay

Još jedan protestni skup protiv obavezne vakcinacije održan je u podne na Trgu republike pod sloganom "Neću da moram, hoću da biram".

Okupljanje je održano u organizaciji Udruženja dece oštećene vakcinama i građani koji se zalažu za slobodu izbora pri vakcinaciji "Građanska inicijativa za neobaveznu vakcinaciju" iz Novog Sada i "Pravo na izbor" iz Beograda.

Protest je podržan i od strane Sindikata zaposlenih policije. Oni su pozvali građane udruženja, sindikate i medije da podrže protest "zbog svih građana i dece u Srbiji". Ispred sindikata, na protestu prisustvuju predsednik Dejan Šukoć, koji je istakao da žele da "spreče kršenje Ustava" i ističe da "ovo nije vakcinacija u korist dece", kao i potpredsednica Marija Pašti. Oni su pozvali i kolege da im se pridruže.

Okupljeni na protestu ističu da svako ima pravo na izbor, te da "nemaju ništa protiv da se ljudi vakcinišu, već prosto neće da moraju", kao i "da se prisilnom vakcinacijom narušava telesni integritet".

(Izvor Mondo)

 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Ustisak je da virus polako slabi i to se može videti na osnovu sve većeg broja blagih i asimptomatskih slučajeva, rekao je epidemiolog Predrag Kon.

Plasiranje informacije o "ozoniranju sopstvene krvi" kako to naziva Željko Mitrović, vlasnik Pink televizije, odnosno autohemoterapiji, kao "načinu lečenja" zaraženih koronavirusom po mišljenju dr Slobodana Savića, predstavlja krajnje nemoralan čin i potencijalno krivično delo.

Da li su kancelarije otvorenog tipa stvar prošlosti? Hoće li se i dalje graditi višespratnice? Da li će naši telefoni kontrolisati sve, od uključivanja svetla do naručivanja kafe? Kolumnista „Gardijana“, Oliver Vejnrajt, sakupio je predviđanja više arhitekata i urbanista koji su već krenuli da oblikuju svet posle koronavirusa.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone