Ne gledati prenos jevrejske pashe u Jerusalimu – to je žrtva za satanu

Jerusalim-Hramovna-gora

Posle osam godina priprema jevrejski Sinedrion će izvrši obred žrtvovanja Pashe na privremenom oltaru. To je poslednji put bilo pre 2000. godine u Solomonovom hramu, koji je bio centralno religijsko mesto Jevreja, a koji je razrušen od strane Rimljana. Nakon toga su Rimljani raselili Jevrejski narod, čime je prestalo i hramovno bogosluženje po običajima Starog zaveta.

Pripreme za privremeni oltar

Jevreji se spremaju već 2000. godina da dočekaju svog mešijaha-mesiju, a mnogi poznatiji rabini iz Jerusalima i Amerike u svojim izjavama najavljuju dolazak mesije (antihrista) u Jerusalem do 9. aprila 2020. godine. Nakon toga, za sada postoje tajni planovi (sve je spremno), da se podigne na Hramovnoj gori hram u kojem će se zacariti jevrejski mesija, odnosno antihrist. Na Hramovnoj gori se nalaze Kupola na steni i Džamija Al Aksa, podignute posle proterivanja Jevreja iz Jerusalima. Ostalo je samo da nađu povod da sruše ove dve džamije!

Zbog toga ne treba da čudi ponašanje ekumenista (novih Juda) u Pravoslavnoj Crkvi, koji pod okriljem navodne pandemije, zatvaraju hramove, zabranjuju narodu da dolazi na službe i zabranjuju bogosluženja. Njihovo ekumenističko bezakonje dostiže vrhunac, jer se kao i jevreji spremaju da dočekaju tvorca bezakonja, antihrista.

Svetogorski monasi-pustinjaci poručuju Pravoslavnim vernicima: Da se ne bi sablaznili i nesvesno učestvovali sami u tom činu žrtvi satani, da 9. aprila ne gledaju prenos žrtvoprinošenja na Hramovnoj gori!


Borba za istinu

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Заменик градоначелника Београда Горан Весић изјавио је да Град Београд расписује јавни тендер за обнову постојећег и набавку новог декоративног свечаног осветљења попут Москве, Стокхолма, Будимпеште и других великих европских градова, а процењена вредност тендера је 300 милиона динара са ПДВ.

Državna sekretarka MUP-a Biljana Popović Ivković rekla je da je dvoje dece oteto prošle godine, a da je prijavljen nestanak njih 1.486.

Nekoliko klijenata banaka koje posluju u Srbiji dobilo je imejl koji im navodno šalje banka sa obaveštenjem o deviznom prilivu na njihov račun.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone