BEBE FB Nebojsa Marjovic 1

Foto: Facebook/Nebojsa Markovic

Fejsbuk status specijaliste ginekologije i akušerstva Nebojše Markovića, koji radi u Kliničkom centru Srbije, izazvao je puno pažnje na najveći hrišćanski praznik – Uskrs, a vest je lepa.

Doktor Marković podelio je fotografiju babice sa tri bebe koje su rođene praktično u isto vreme u Višegradskoj, i to danas - na Uskrs.

"Na Uskrs sam se rodio(la)... istovremeno tri porođaja. GAK Višegradska", napiso je ovaj lekar na svom profilu na Fejsbuku, a javnost je oduševljeno čestitala srećnim majkama, ali i doktoru.

Lepih vesti nikad dosta, vraćaju nadu i svedoče o tome da život ide  daje.

Za to vreme, stižu i lepe vesti sa Klinike za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine, gde se 15. aprila porodila pacijentkinja pozitivna na virus korona. No, već danas pacijentkinji su urađena dva kontrolna brisa na Covid 19 i oba su negativna. Bebi je nakon 48 sati od rođenja uzet bris i takođe je nagativan.

(Izvor: B92)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Обрано грожђе у једном од највећих поткозарских винограда код Приједора.

Letnje računanje vremena počinje večeras. Časovnik ćemo pomeriti za jedan sat unapred – sa dva sata na tri.

Srpskog velikana i nekadašnjeg potpredsednika SANU Milutina Milankovića hrvatski „Večernji list“ deklarisao je kao „hrvatskog znanstvenika“. Iako je to izazvalo lavinu raznih komentara u javnosti, stručni deo je složan u jednom – ne može se „ukrasti“ Milanković.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone