Lončar na vrućoj liniji sa građanima o korona virusu

Korona Srbija 459

Фото: Youtube/Al Jazeera Balkans

Ljudi iz svih krajeva zemlje želeli su sinoć da od ministra zdravlja dobiju informacije

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar razgovarao je sa više od 60 građanao aktuelnoj epidemiološkoj situaciji i kontroli širenja virusa COVID-19, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.

Građani iz svih krajeva Srbije, od Subotice do Kosovske Mitrovice, želeli su sinoć da kroz razgovor sa ministrom zdravlja dobiju informacije u vezi sa terapijom i lekovima u toku vanrednog stanja, navodi ministarstvo.

Želeli su da čuju i savete u vezi sa prevencijom i očuvanjem zdravlja, aveliki broj sugrađana istakao je i ličnu motivisanost da kroz volonterski rad daju svoj doprinos suzbijanju virusa korona na teritoriji Srbije.

Usled velikog interesovanja građana za razgovor sa ministrom Lončarom u vezi korona virusa, ovakav vid direktne komunikacije građanima će biti omogućen svakog dana u periodu od 19 do 21 čas, navedeno je u saopštenju.(Izvor: Blic)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Boban Stojanović, politikolog, izjavio je gostujući u Novom danu da će prema njegovim procenama, ako se steknu uslovi za to, vanredno stanje biti ukinuto "ne pre sredine maja", dok bi izbori mogli da budu održani na Vidovdan, 28. juna.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone