Култна Београдска кафана Мањеж, основана 1922. године, иде на добош

pice 983x755

Извор: принтскрин

Београд -- Рок за достављање понуда за куповину ресторана Мањеж у центру Београда истиче за пет дана, тачније 14. септембра.

Продају ресторана огласила је Експобанка по основу активиране хипотеке.

Како је објављено на сајту банке, на продају је 185 квадратних метара у приземљу зграде у Светозара Марковица 49.

Још од 1922. на том месту налазила се кафана и првобитно се звала Код Тетка Јеле.

Од 1936. године носи име Мањеж, а ресторан је 2013. затворен због лошег пословања.

Ово није једини ресторан у Београду који је отишао на добош. Прошле године нове власнике нашли су и ресторан "Гардош" и "Венеција" у Земуну.

Иначе, поред ресторана Мањеж, Експобанка је огласила на продају и пословно-стамбени простор у Улици краља Петра у центру Београда, пословни објекат у Лазаревцу и пословни простор у Краљеву, али и фабрику у Новој Вароши.

Рок за достављање писаних понуда за куповину непокретности је 14. септембар до 16 сати.

Глас јавности / ТАНЈУГ / од 10.09.2018.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović razgovarala je sa ambasadorom Irana u Srbiji Rašidom Hasanom Purom o unapređenju saradnje dve države i o mogućnostima o uspostavljanju direktnog avio-saobraćaja.

Ministar prosvete Srbije Mladen Šarčević predstavio je danas Okvir Strategije razvoja srednjeg obrazovanja i vaspitanja i celoživotnog učenja do 2027. i tom prilikom istakao da bi najveća promena trebalo da bude obavezno srednje obrazovanje za sve.

Na planini Stolovi kod Kraljeva, na vrhu Usovica i nadmorskoj visini od 1.375 metara, postavljen je pravoslavni krst visine 33 metra i težak 16,5 tona. Napravljen je od čelične konstrukcije, finansiran je iz donacija, a blagoslov je dala Eparhija Žička. Koliko je impozantan, govori i podatak da će moći da ga vidi pola Srbije.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone