Država poručila: Ako dođe do drugog talasa korone, nećemo slati avione po naše građane u inostranstvo

Er Srbija- Yt Ee Sr

Foto: youtube/printscreen

Ukoliko i pored brojnih apela građani Srbije odluče da ovo leto ipak ne provedu u Srbiji, već u inostranstvu, treba da računaju da ako dođe do drugog talasa epidemije virusa korona, nadležni organi ovog puta neće slati avione po njih.

Miroslav Knežević istakao je da Ministarstvo neće reći građanima da negde ne idu, ali da pre svakog putovanja treba dobro da se informišu na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova.

Ipak, ukoliko odlučite da letujete u inostranstvu, a dođe do drugog talasa pandemije, država, kako kaže, "više neće slati avione".

- Država nije u obavezi da vas vrati, vaša lična odluka je da putujete. Ne treba da računate na to. Zato krenite na put sa dovoljno novca i sa svim informacijama koje su vam neophodne da započnete putovanje - zaključuje Knežević gostujući u jutarnjem programu TV Prva.

 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Policija u Požarevcu došla je juče popodne u Sabornu crkvu tragom informacije da se okupio veći broj vernika kao i da ne poštuju propisane mere. Naime, navodno su se svi pričešćivali iz jedne kašičice.

Šta nas čeka: Na službu se može na Veliki petak, Vaskršnji ponedeljak i utorak, ali samo po dvoje i poštujući mere rastojanja i zaštite.

Podržao bih oštrije sankcionisanje roditelja koji ugrožavaju svoju decu nevakcinisanjem, kao što je to slučaj u civilizovanom svetu, gde se deca oduzimaju roditeljima u takvim slučajevima, rekao je ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone