Dr Marić: Podržavam Noleta, protiv sam ove vakcine

Novak-Đoković-instagram 23

Фото: Printscreen/Instagram/djokernole

Dr Jovan Marić podrćao je svhatanja Novaka Đokovića vezano za buduću vakcinu protiv virusa korona.

marić je na svom fesjbuk profilu objavio otvoreno pisme podrške u kome kaže:

"Ja sam lekar, supruga mi je lekar, imamo sina starog 9 godina i nećemo dozvoliti da se on vakciniše u školi". Ovo sam hrabro izjavio na konferenciji za štampu "Nove Srbije" 2009. godine, kada je tadašnji ministar zdravlja pokušao da uz pomoć epidemiologa poveća sramno mali broj vakcinisanih građana Srbije i tako utroši "dubiozno" kupljene vakcine, napisao je Marić.

On dodaje i objašnjenje:

"Bio sam protiv, jer sam imao pouzdane informacije iz Ženeve da je cela stvar "naduvana" da bi farmaceutska mafija zaradila pare. Epilog je bio da je određena grupa na čelu sa direktorkom RFZO Srbije bila nekoliko meseci u pritvoru. Lako je biti general posle bitke (bio sam u pravu), napominje lekar i dodaje:

"Ja sam veliki pristalica vakcinacija, ali samo onih za koje je dokazano da su delotvorne. Tri moja deteta su vakcinisana svim vakcinama koje su efikasne i bezopasne. Zato podržavam shvatanja Novaka Đokovića, izričit je Jovan Marić.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Епидемиолог Предраг Кон изјавио је да превремено затварање школских и предшколских установа у Србији нема смисла, јер је утврђено да се деца од коронавируса "готово и не разбољевају", као и да је веома карактеристично да "нису преносиоци".

Starija žena umrla je u Belgiji nakon što je odbila da je lekari stave na respirator, poručivši da je imala dobar život i da lekari pomognu nekoj drugoj, mlađoj osobi koja se bori sa koronavirusom i traba joj pomoć pri disanju.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone