Dogovoreni infrastrukturni radovi u Sandžaku

13

foto: ilustracija

Stranka pravde i pomirenja saopštila je večeras da je na sastanku predsednika stranke Muamera Zukorlića sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i direktorom JP „Putevi Srbije“ Zoranom Drobnjakom dogovoren hitan nastavak radova na izgradnji puta Rasno-Tuzinje.

Dogovoreno je, kako se navodi, i asfaltiranje određenog broja ulica u Novom Pazaru, Tutinu, Sjenici, Prijepolju i Priboju, čime će se, kažu, značajno umanjiti infrastrukturna zapostavljenost tog dela Srbije.

Direktor Puteva Srbije precizirao je  da je razgovarao sa Zukorlićem, a da je predsednik Stranke pravde i pomirenja, koliko mu je poznato, pre toga imao sastanak sa predsednikom Srbije.

U saopštenju stranke se još navodi da je dogovor o radovima na putnoj infrastrukturi jedan od doprinosa SPP ljudima koji žive u Sandžaku, a koji će, kako navode, biti višestruko uvećani ukoliko ta stranka dobije poverenje građana na budućim izborima i preuzime odgovornost za vođenje gradske uprave Novi Pazar i lokalnih samouprava u drugim sandžačkim opštinama.

Tanjug

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Vrtići u Srbiji otvaraju se 11. maja, rečeno je u Ministarstvu prosvete. Odluka je doneta na današnjoj zajedničkoj sednici u Vladi Srbije, kojoj su prisustvovali predstavnici države, sindikata i lekari.

Autobusi GSP "Beograd", kombiji koji prevoze đake, vozila "Gradske čistoće", "Javnog osvetljenja", "Beogradskog vodovoda", nekoliko automobila Komunalne milicije...

Nordijske vlasti saopštile su da su detekovale mali porast radioaktivnosti u severnoj Evropi ovog meseca, a holandski zvaničnici navode da bi izvor mogao biti na zapadu Rusije i da može biti u pitanju kvar u pogonu nuklearne centrale.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone