DA LI ĐUKANOVIĆEV REŽIM HOĆE DA UBIJE MITROPOLITA AMFILOHIJA VIRUSOM?

Mitropolit-Amfilohije-sa-krstom

Glas javnosti

 Učestalim pozivima na saslušanje u policiju, režim Mila Đukanovića izlaže zarazi vladiku Amfilohija Radovića smrtonosnim virusom!

Vladika crnogorsko - primorski Amfilohije Radović, koji je zbog spornog zakona o verskim slobodama na ulicama Crne Gore mesecima predvodio stotine hiljada vernika, i tako postao noćna mora za režim Mila Đukanovića, učestalim pozivima na saslušanje u policiju dovodi se u smrtu opasnost, saznajemo iz bezbedonosnih struktura samog vladike. Iako zvuči kao teorija zavere, postoji mogućnost da se višečasovnim zadržavanjem u policiji na informativnom razgovoru, a možda i zadržavanjem do 48 sati u pritvoru, srpski vladika dovede u kontakt sa nekim ko je zaražen korona virusom, što bi, s obzirom na njegove godine, moglo ozbiljno da ga košta zdravlja, a možda i samog života. Oprezni mitropolit Amfilohije “pročitao” je namere Đukanovićevog režima iz tog razloga i obavestio javnost da se u četvrtak neće odazvati pozivu da ga ispituju u cetinjskoj policiji. Da li Đukanovićev režim, odnosno sam Milo, pokušava pomoću korona virusa da na sofisticiran način reši srpsko pitanje u Crnoj Gori, kao što su, ne tako davno, boljševici eliminisali sveštena lica u toj zemlji, koja su umirala u teškim mukama.

 Postavlja se pitanje zbog čega je mitropolit Srpske pravoslavne crkve pre tri nedelje satima proveo u podgoričkoj policiji na saslušanju, i zbog čega je jedan crkveni verodostojnik bio izložen brojnim kontaktima u zatvorenom prostoru, a prema fotografijama sa samog saslušanja, nije imao ni zaštitnu masku, ni rukavice. 

Amfilohije je na praznik Cveti održao službu u manastiru Zlatica u prestonici Crne Gore, posle čega je priveden. Sa njim je uhapšeno i nekoliko sveštenika iz hrama Hristovog vaskrsenja. Prošle sedmice na adresu crnogorsko-primorske mitropolije stigao je poziv iz stanice policije Cetinje u kome se mitropolit poziva da dođe na informativni razgovor povodom prisustva sahrani istoričara Vladimira Jovićevića na Rijeci Crnojevića. Ovu informaciju potvrdio je i sam tužilac Duško Milanović, koji je dodao da je već saslušano više osoba koje su prisustvovale sahrani, a sve u cilju utvrđivanja da li su prekrešene mere Nacionalnog kooridnacionog tela.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za

 Android  IOS možete očekivati uskoro

 

Izvor: Pokret Fajteri.me

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Doktor Miodrag Lazić nalazi se u teškom stanju zbog korona virusa. Mnogi ga pamte kao dobrovljca u ratom zahvaćenoj Republici Srpskoj, a mnogi pacijenti kojima je spasio život se nadaju da će poznati lekar dobiti bitku protiv korone.

Direktorka Instituta “Dr Milan Jovanović Batut” Verica Jovanović izjavila je da krajem idućeg mera možemo da očekujemo veliku relaksaciju.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone