Černišov: Iz Rusije stigli oficiri, lekari, vozila...

generall

Foto: Tanjug

Ruski general Mihail Černišov jedan od članova posade aviona Iljušin koji je danas sleteo na aerodrom u Batajnici naveo je da su tim privim avionom u Srbiju stigli oficiri i rukovodeći kadar, vozila sa materijalnim sredstvima i vozila za rukovođenje procesom, kao i za ocenu situacije.

Odgovorajaći na pitanje novinara, Černišov je rekao da je stigla i grupa od osam lekara, koji će danas proceniti obim posla i pristupiti izvršavanju zadataka.

On je apelovao na građane Srbije da se pridržavaju propisanih mera, jer kako je rekao, to je prvi i osnovni uslov, da se situacija oko novog virusa reši.

"Mi ćemo se potrruditi da učinimo sve i da vama u uspomeni ruska pomoć ostane u dobrom sećanju", nagalašio Černišov.

Izvor: Tanjug

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Vojna fabrika "Milan Blagojević Namenska" u Lučanima saopštila je danas da neće raditi od 30. marta do 13. aprila. U kratkom saopštenju fabrike navodi se da je takvu odluku doneo generalni direktor Radoš Milovanović zbog pandemije korona virusa.

Oko 120.000 korisnika kredita u Srbiji kasni sa otplatom kredita, navodi se u Kreditnom izveštaju Udruženja banaka Srbije za mart 2020. godine.

Malo stariji sugrađani sećaju se nekadašnjih fešti sa dolascima cirkusa u glavni grad. Obično s jeseni šatre bi se širile na periferiji, a roditelji bi se s decomgurali u redovima kako bi doli do karte i posmatrali magiju akrobata, klovnova, mađioničara i dresera živortinja.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone