Бесплатно одношење кабастог отпада за викенд

djubre

Јавно-комунално предузеће „Градска чистоћа“ најавило је да ће наредног викенда бесплатно односити кабасти отпад са београдских улица.

Из тог предузећа су позвали грађане да отпад оставе поред контејнера или испред својих дворишта одакле ће их екипе ЈКП „Градска чистоћа“ односити у суботу, 7. и у недељу, 8. марта.

„Суграђани који располажу већим количинама отпада о томе могу обавестити службу ‘Позивни центар’ који је дежуран сваког првог викенда у месецу од 7 до 14 часова, бесплатним позивом на број телефона 0800-000807“, стоји у саопштењу.

Додаје се да је одношење кабастог отпада бесплатно само за грађане Београда а да правни субјекти и предузетници плаћају ту услугу по кубном метру однетог отпада и броју утрошених сати.

„Апелујемо на суграђане да искористе ову акцију како се кабасти отпад не би гомилао на јавним површинама осталим данима у месецу када се та услуга наплаћује“, стоји у саопштењу.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Vrtići će početi sa radom 11. maja, a sve predškolske ustanove moraće da ispoštuju ni manje ni više nego 35 bezbednosnih uslova, baš kako je pre dva dana najavio dr Predrag Kon.

Savez pčelarskih organizacija Srbije kaže da je prihod jabuka za 60 odsto veći i da je korist od oprašivanja 100 puta veća

Aleksandar Vučić  saopštio je da će vanredno stanje biti ukinuto sledeće nedelje na Đurđevdan. Ako se prema očekivanjima usvoji dokument o ukidanju vanrednog stanja u sredu, od četvrtka prestaje i policijski čas

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone