Glas Javnosti

SRAMNA ODBRANA NIŠKOG PEDOFILA: Pipkao sam decu, ali ona je kriva za sve!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nišlija S. N. (62) koji je uhapšen zbog sumnje da je na dečjem igralištu dodirivao po intimnim delovima tela dve devojčice stare sedam i osam godina nakon što se našao iza rešetaka pravdao je svoj bezumni čin velikom količinom popijene rakije.

Osumnjičeni pedofil je tvrdio da je popio više od pola litre rakije pre nego što je 18. septembra izveo psa u šetnju nakon čega je neprimereno dodirivao po telu dve devojčice koje su se igrale na igralištu u Naserovoj ulici.

Osumnjičeni se, inače, zbog nezakonitog posedovanja oružja i eksplozivnih naprava i izazivanja opšte opasnosti već nalazio na izdržavanju jedonogišnje kazne u kućnom zatvoru pa su mu lisice na ruke stavljene dok je na nozi imao nanogicu za elektronsko praćenje kretanja! Bio je osuđen jer je pre nekoliko godina pretio bombom mladićima koji su mu, igrajući se loptom, polomili prozor. Revoltiran zbog tog njihovog poteza, prema nezvaničnim saznanjima, tada je sa bombom u rukama izašao na igralište i zapretio da će je baciti.

Osuđen je na godinu dana u kućnom zatvoru, ali je imao dozvoljeno kraće vreme koje je mogao da provede u šetnji svakog dana, što je kontrolisano preko nanogice, pa je tako i kritičnog dana bio van svoje kuće.

Osim dve devojčice starosti sedam i osam godina na igralištu je navodno bila i treća devojčica koja ima oko pet godina. S.N. nju nije dodirivao, ali ga je dete videlo kako priča sa dve nešto starije devojčice.

Nakon što su ispričale roditeljima šta se desilo, obaveštena je policija pa su uključeni i stručnjaci Centra za socijalni rad koji su pričali sa decom. Psiholog i pedagog Centra za socijalni rad su razgovarali sa devojčicama koje su ispričale šta se dogodilo.

Snimak sa kamera sa obližnje zgrade samo je potvrdio njihove priče posle čega je S.N. uhapšen.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR